Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμής

Το products4u.gr είναι μια πλατφόρμα που εντός της, εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα μπορούν να πουλήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στους χρήστες.
Λειτουργεί όπως κάθε άλλο e-shop, μόνο που εδώ, υπάρχουν πολλά μικρότερα e-shops για να κάνεις τις αγορές σου!

Όταν κάνεις μια παραγγελία, δεν αποστέλλεται από το products4u.gr και ούτε πληρώνεται σε αυτό – αλλά στο συνεργαζόμενο κατάστημα, κατευθείαν!

Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, ερώτηση για την παραγγελία σου και την ολοκλήρωσή της, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από το οποίο θα εκτελεστεί η παραγγελία. Αυτό μπορείς να το δεις είτε από το “Ιστορικό Παραγγελιών” στον “Λογαριασμό” σου ή από τα επιβεβαιωτικά emails της παραγγελίας.

Τρόποι Αποστολής

Οι Τρόποι Αποστολής και τα κόστη τους διαφέρουν από κατάστημα – σε κατάστημα. Πληροφορήσου από την σελίδα του κάθε e-shop που σε ενδιαφέρει.
Τις Πληροφορίες Αποστολής θα τις βρεις στην καρτέλα “Πολιτικές” του κάθε καταστήματος.

Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι συνήθως ίδιοι για όλα τα eshops. Πληροφορήσου από την σελίδα του κάθε e-shop που σε ενδιαφέρει.
Τις Πληροφορίες Αποστολής θα τις βρεις στην καρτέλα “Πολιτικές” του κάθε καταστήματος.

Αντικαταβολή

Κάνε την πληρωμή σου κατά την παραλαβή του δέματός σου, στην εταιρεία courier.

Paypal

Πλήρωσε την παραγγελία σου μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας Paypal, με την χρεωστική ή πιστωτική σου κάρτα.
Ακόμα και αν δεν έχεις λογαριασμό, μπορείς να τον δημιουργήσεις σε 1 λεπτό όταν μεταφερθείς στο Paypal, πατώντας "Δημιουργία Λογαριασμού". Το μόνο που θα σου ζητηθεί είναι τα στοιχεία της κάρτας σου για να ολοκληρώσεις την πληρωμή, ένα email και ημερομηνία γέννησης.

Τραπεζική Κατάθεση / Μεταφορά

Πλήρωσε την παραγγελία σου με τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά, στον λογαριασμό του Καταστήματος. Σε περίπτωση που η παραγγελία σου έχει γίνει από 2 ή περισσότερα καταστήματα, θα πρέπει να κάνεις και τις αντίστοιχες καταθέσεις στους αντίστοιχους λογαριασμούς.
Αφού τοποθετήσεις την παραγγελία σου, θα δεις τους αριθμούς λογαριασμών των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Τυχόν έξοδα τραπέζης, επιβαρύνουν εσένα.

Στο Κατάστημα

Αν έχεις επιλέξει την "Παραλαβή από το Κατάστημα", μπορείς να επιλέξεις αυτόν τον τρόπο πληρωμής ώστε να πληρώσεις την παραγγελία σου, όταν πας να την παραλάβεις.

Κατηγορίες Megastore